Opskrifter

Kirsebærsandwich

Fredag, 3. august 2012af Redaktion
De skønneste iskager!

4 pasteuriserede æggeblommer
4 spsk. flormelis
Korn fra 1 vaniljestang
160 g udstenede kirsebær
2½ dl piskefløde
1½ pasteuriseret æggehvide
1 spsk. sukker

Kiks
150 g hvedemel
2 spsk. kartoffelmel
40 g flormelis
20 g perlesukker
125 g koldt smør
1 spsk. fløde
Sirup (kirsebær eller blåbær)
Farvet perlesukker eller kandiserede violer

JEG ELSKER DESSERT

Er du også vild med dessert? Så vær med i Familie Journals dessertfællesskab på Facebook. Se mere her

Pisk æggeblommer og flormelis godt og pisk vaniljekorn i. Blend halvdelen af kirsebærrene og vend dem i æggesnapsen. Pisk fløden til skum og æggehviden stiv med sukkeret. Vend flødeskum og æggehvide i æggesnapsen, kom blandingen i en fryseegnet beholder og frys den i mindst 3 timer.
Bland hvedemel, kartoffelmel, flormelis og perlesukker og hak smørret heri. Tilsæt fløde og saml dejen. Rul dejen ud i 2 mm tykkelse på et meldrysset bord og skær dejen ud i firkanter på 4 x 6 cm. Læg firkanterne på en plade beklædt med bagepapir og bag dem ved 180° varmluft i 10 min. Lad dem afkøle på en bagerist. Rør isen igennem i en blender og kom den mellem kiksene to og to. Kom sandwichene tilbage i fryseren, til de skal serveres. Server sandwichene dryppet med sirup og drysset med perlesukker eller violer.

Opskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Rabarber milkshake
Frossen kirsebær-mandelroulade
Klistret chokoladekage med kirsebær




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop