Ingredienser til nem nougatis
50 g hasselnødder
75 sukker
6 pasteuriserede æggehvider
250 g flormelis
5 dl piskefløde
Fremgangsmåde til nem nougatis
Rist nødderne på en varm, tør pande, til den brune skal løsner sig. Gnid dem fri af skallen i et rent viskestykke. Smelt sukkeret til en gylden karamel på en pande og vend nødderne i. Hæld blandingen ud på et stykke bagepapir, lad den afkøle til hård nougat og hak den fint. Pisk æggehviderne stive, tilsæt flormelis og pisk dem seje. Pisk fløden til skum og vend hviderne og nougaten i. Kom cremen i en egnet beholder og stil den i fryseren i mindst 3-4 timer.
Opskrift: Kaj Johansen
JEG ELSKER KAGE
![]() |
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook. Se mere her |
Find flere opskrifter her...
Skildpaddeis
Chokoparfait med daim
Er du også vild med is?
Er du også vild med flødeis, yoghurtis, islagkager, sorbet m.m.? Du kan sagtens lave det selv!
Få masser af opskrifter på hjemmelavet is her >>
Flere isdesserter








Chokoladesorbet med brombær og nødder i honning
Dessert med masser af smagsindtryk
Se opskriften her






Chokoladeiscreme med ananascoulis
Dejlig chokoladedessert med et friskt strejf af ananas
Se opskriften her














Hyldebærsorbet
Sorbeten her er både dekorativ med sin intense, lilla farve, og så har den en helt enkel og klassisk smag af hyldebær
Se opskriften her








Figenis
Skøn figenis - kan serveres alene eller som tilbehør til pandekager
Se opskriften her


Solbærsorbet med hvid chokoladecreme
Super dessert - prøv den med et nip lakrids i
Se opskriften her

