Opskrifter

Omelet med rødgrød

Onsdag, 4. juli 2012af DANÆG og Tyrstrup Kro
Overrask dine gæster med en anderledes dessert

(2 pers.)

8 friske DANÆG
1 spsk vand
1 spsk sukker
1/4 vanilje stang
50 g jordbær
50 g rabarber
50 g hindbær
25 g sukker
2 spsk vand
1/4 vanilje stang

JEG ELSKER DESSERT

Er du også vild med dessert? Så vær med i Familie Journals dessertfællesskab på Facebook. Se mere her

Jordbær, rabarber og hindbær dampes med vand, sukker og korn fra vaniljestang til en rødgrød. Afkøl rødgrøden.
En pande varmes op med lidt olie. Sukkeret blandet med kornene fra vaniljestangen. Æg, vand og sukker piskes med en gaffel og hældes på panden. Vend let i æggene med en spartel eller palet.
Omeletten skal være gylden men blød og svampet i midten. Læg rødgrøden i omeletten og fold den.

Tip: Omeletten kan også serveres kold.



Den perfekte omelet - nemt og hurtigt

Med æg i køleskabet, kan man hurtigt og nemt lave sund, lækker og velsmagende mad. Det er ikke svært at lave den perfekte omelet - følg blot vejledningen her og du kan være sikker på et perfekt resultat.

1. Slå æg ud i en skål og tilsæt vand, salt og peber. Pisk det hele sammen med en gaffel.

2. Panden varmes op med lidt smør eller olie.

3. Hæld æggemassen på panden

4. Skub let i æggemassen til den stivner. Omeletten skal være gylden men blød og svampet i midten.

5. Læg fyld i omeletten, fold den og vend omeletten ud på en tallerken.

6. Server med det fyld du bedst kan lide.


Opskrift: DANÆG og Tyrstrup Kro


Prøv også...


Omelet med jordbær og peber












Du kan også deltage i konkurrencen om et gourmetophold på Tyrstrup Kro




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop