Påske cupcakes med cream cheese frosting og kokos

Disse lækre påske cupcakes er pyntet med en lækker og cremet cream cheese frosting og små sukkerøjne og papaya som næb.
Af
af Kristina Marckmann
Påske cupcakes med cream cheese frosting og kokos
25 min
15 stk
Påske cupcakes
150 g blødt smør
125 g rørsukker
75 g lys mucavadosukker
3 æg
1 tsk. vaniljesukker
150 g mel
1 tsk. bagepulver
Topping
150 g flødeost
150 g flormelis
100 g kokos
½ tsk. gul frugtfarve
Tørrede papaja
30 sukkerkugler

Fremgangsmåde

  1. Pisk smør og sukker hvidt, tilsæt æggene et ad gangen og pisk grundigt.
  2. Tilsæt vaniljesukker, mel og bagepulver og pisk dejen glat.
  3. Kom dejen i 15 muffinsforme, bag dem ved 200° i 10-15 min. og lad dem afkøle.
  4. Pisk flødeost og flormelis glat og rør kokos og farve i.
  5. Fordel kokosglasuren på de afkølede kager og dekorér kagerne med sukkerkugler som øjne og papaja som næb.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.