Ingredienser til påske-cupcakes
(15 stk.)
150 g blødt smør
125 g rørsukker
75 g lys mucavadosukker
3 æg
1 tsk. vaniljesukker
150 g mel
1 tsk. bagepulver
Glasur
150 g flødeost
150 g flormelis
100 g kokos
½ tsk. gul frugtfarve
Tørrede papaja
30 sukkerkugler
Fremgangsmåde
Pisk smør og sukker hvidt, tilsæt æggene et ad gangen og pisk grundigt. Tilsæt vaniljesukker, mel og bagepulver og pisk dejen glat. Kom dejen i 15 muffinsforme, bag dem ved 200° i 10-15 min. og lad dem afkøle.
Pisk flødeost og flormelis glat og rør kokos og farve i. Fordel kokosglasuren på de afkølede kager og dekorér kagerne med sukkerkugler som øjne og papaja som næb.
Vi elsker muffins!
![]() |
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal. Se vores muffins her |
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Cupcakes med skumfiduser og karamelglasur
Banancupcakes med kokosglasur
Påskefrokost
Du finder masser af ideér til, hvad der skal spises til påskefrokosten...
Skønne retter til påskefrokosten
















Påskeæg
Æggene her kan børnene sagtens være med til at lave og ikke mindst dekorere
Find opskriften her...


Gyldne dråber
En lækker snaps, der passer godt til det traditionelle, kolde påskebord. Den er både frisk og let i smagen
Find opskriften her...




Kyllingeleverpostej uden mel og ansjosæg
Herlige, små retter - perfekt til en festfrokost
Find opskrifterne her...




Pottebrød med spinat og ost
Her er brødet, der kan spises, som det er, uden hverken smør eller pålæg. Det er både smagfuldt, blødt og lækkert
Find opskriften her...









