Opskrifter

Rødgrød med fløde

Torsdag, 19. august 2010af Redaktion
Sød og klassisk ret

(4 pers.)
15 min. + 2 timer på køl

300 g rabarberstilke
4 dl vand
250 g kirsebær
200 g solbær
250 g jordbær
250 g hindbær
150 g sukker
4 spsk. majsstivelse
¼ l fløde


Skær rabarberstilkene i små stykker og kom dem i gryden med vand, kirsebær og solbær. Lad det småkoge i 6 min. og sigt kerner og trævler fra. Hæld saften tilbage i gryden, tilsæt jordbær, hindbær og sukker og giv det hele et opkog. Rør maizenaen ud i lidt vand og jævn frugtsaften med den. Hæld grøden op i en serveringsskål og drys med lidt sukker, så vil der ikke dannes skind på grøden. Stil grøden på køl i mindst 2 timer og server med kold fløde til.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find andre søde desserter her...
Vaniljekogte ferskner i sukkerlage
Jordbær i rosa gele
Banan-jordbæris