Ingredienser til scones
(Ca. 8 scones)
250 g hvedemel
3 tsk. bagepulver
1 spsk. sukker
½ tsk. salt
75 g smør
Ca. 1¼ dl ymer el.
1 dl kærnemælk
Fremgangsmåde - scones
Tænd ovnen på 250°. Bland de tørre ting i en skål og gnid smørret i. Tilsæt ymer til en blød dej, der kun skal samles, ikke æltes. Rul scones dejen ud i ca. 3 cm's tykkelse og udstik ca. 8 scones. Bag dem 15-20 min. på midterrillen.
Spis dine scones lune med flødeskum eller smør og jordbærmarmelade.
Vi elsker muffins!
![]() |
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal. Se vores muffins her |
Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Scones med rabarberkompot og flødeskum
Kanelboller
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop