Scones med mysli og tranebær

Scones smager bedst nybagte og gerne med lidt smør eller ost.
Af
af All Over Press

Ingredienser til scones med mysli og tranebær

(6-8 stk.)

240 g hvedemel
1 spsk. rørsukker
½ tsk. salt
2 tsk. bagepulver
50 g smør
1 dl mysli
½ dl tørrede tranebær
1½ dl mælk

Fremgangsmåde til scones

Bland mel, rørsukker, salt og bagepulver. Skær smørret i små tern og smuldr dem i melblandingen. Kom mysli og tranebær i. Rør mælken i og saml hurtigt dejen. Del dejen i 6 eller 8 dele og kom dem i store muffinsforme. Bag dem midt i ovnen ved 250º i ca. 10 min.

Tip: Scones smager bedst nybagte og gerne med lidt smør eller ost.


Vi elsker muffins!

Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal.
Se vores muffins her

Find flere opskrifter her...
Mormors muffins
Birkesgifler


Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)


Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook. Se mere her


Er du vild med de populære muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver et overblik over nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.