Opskrifter

Trines jordbærcrumble

Torsdag, 18. juli 2013af Redaktionen
Er der noget skønnere end en lækker crumble?

Ingredienser til jordbærcrumble

(3-4 pers.)

Dej
50 g mel
2 spsk. sukker
30 g havregryn
50 g smør

Fyld
250 g jordbær
30 g sukker
1 tsk. kartoffelmel
½ tsk. stødt
ingefær
50 g hasselnødder

Tilbehør
Vaniljeis


Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her


Fremgangsmåde til jordbærcrumble

Bland mel, havregryn og sukker og smuldr smørret i til en grynet masse. Rens jordbærrene og vend dem med sukker, kartoffelmel og ingefær. Kom dem i små, smurte skåle, drys med halvdelen af nødderne og kom dejen over i små klumper. Drys med de sidste nødder og sæt skålene i ovnen ved 225º i 20 min. Servér kagerne lune med kugler af vaniljeis.

Bageopskrift: Helle Brønnum Carlsen



Flere søde jordbær


Jordbær-marengs-
roulade

Chokoladeis med
lakridsmarengs og
jordbær

Jordbærgrød

Jordbærkage med
lemoncurd

Jordbærmakroner



Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop