Det skal du bruge til vafler med rårørte blåbær:
(15-20 stk.)
2¼ dl koldt vand
150 g mel
1 spsk. sukker
¼ l piskefløde
20 g smeltet smør
Prøv også: Belgiske vafler
Sådan laver du vafler med rårørte blåbær
Pisk vand, mel og smør sammen.
Pisk fløden næsten stiv og vend den i sammen med smør.
Varm vaffeljernet godt op og kom en lille klat smør på til det første hold vafler.
Hæld dej i vaffeljernet, ikke alt for meget, for den flyder fint ud, når jernet lukkes.
Bag vaflerne gyldenbrune og spis dem varme med sukker og syltetøj.
Rårørte blåbær
300 g frosne blåbær
1-2 spsk. rørsukker
Saft af 1 appelsin
Tø bærrene op og rør dem med sukker og appelsin.
Trækker et par timer.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Prøv også: Småkager med appelsin og mandler