Opskrifter

Æble-rødbedemarmelade

Lørdag, 20. oktober 2012af Redaktion
Skøn og dejlig krydret efterårsmarmelade med masser af kostfibre

300 g æbler
250 g rødbeder
2 dl vand
1 stang hel kanel
3 hele kardemommekapsler
1 vaniljestang
Sødestof svarende til 75 g sukker
½ tsk. atamon

Skræl æbler og rødbeder og riv dem groft. Kog æbler og rødbeder op med vand, kanel, kardemomme og den flækkede vaniljestang og lad det koge i 25 min. under låg. Smag til med sødestof og blend den eventuelt ganske let med en stavblender. Tilsæt atamon og hæld marmeladen på rene, skoldede glas og luk til.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Flere opskrifter...
Mangler du brød til marmeladen? Klik her for at se masser af Familie Journals brødopskrifter


Se mange flere opskrifter på marmelade i galleriet...