Opskrifter

Æg i tomat

Fredag, 22. marts 2013af Redaktion
Dejlig, lille frokostret

Ingredienser til æg i tomat

(4 pers.)

4 store tomater
1 spsk. hakket basilikum el. 1 tsk. tørret
4 æg
Salt og peber
8 benfri sild
Persille el. purløg

Fremgangsmåde

Skær et låg af tomaterne og skrab kernerne ud uden at ødelægge skallen. Krydr tomaterne med salt og peber og drys med basilikum. Sæt tomaterne i et lille, ovnfast fad eller i portionsforme. Slå et æg ud i hver tomat. Sæt tomaterne i ovnen ca. 15 min. ved 225°, til hviderne er stivnet, og blommerne stadig er bløde. Læg 2 sild på hver tomat og drys med persille eller purløg. Spis tomaterne varme med grovbrød.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop

Påskefrokost

Her får du masser af ideér til, hvad der skal spises til påskefrokosten...