Opskrifter

Æggereder

Mandag, 11. april 2011af Redaktion
Fin anretning med stenbiderrogn

(4 pers.)

4 friske, kolde æg
Vand
½ spsk. eddike
2 dl hakkede urter (persille, dild og purløg)
2 spsk. olivenolie
½ spsk. lys vineddike
100 g stenbiderrogn
Salt, peber

Bring godt 1 l vand i kog med eddike i en bredbundet gryde. Slå æggene, et ad gangen, ud i en kop og lad det forsigtigt glide ned i vandet. Pocher æggene, dvs., vandet skal kun perle i kanten 5-6 min., til hviden er stivnet. Tag æggene op med hulske og lad dem dryppe af på en tallerken. Skær hviden til, hvis den er lidt flosset. Hak urterne groft og bland dem med olie, vineddike samt lidt salt og peber. Læg urterne som reder midt på 4 tallerkner. Læg æggene oven på det grønne og kom stenbiderrogn rundt om ægget.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

SMUKKE TALLERKENER

Dekorative keramiske tallerkener i flotte pastelfarver.
Den rillede tallerken fås i shoppen for 39 kr...

Find flere opskrifter her...
Forårssalat med stenbiderrogn
Stenbiderrognmousse med avocado
Vol-au-vent med stenbiderrogn







Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop