Skøn sommer-forret: Hvide asparges med æggedressing og kapers

Her får du opskriften på en super forret med friske, hvide asparges. De hvide asparges er serveret med æg og kapers.
Af
af Helle Brønnum Carlsen
15 min
4 personer
Hvide asparges med æggedressing
500 g hvide, friske asparges
4 æg
1 hakket skalotteløg
1 bundt kørvel
2 spsk. kapers
1 spsk. mild hvidvins­eddike
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
Tilbehør
Flutes

Fremgangsmåde

  1. Skræl aspargesene og skær enderne af.
  2. Kog dem i letsaltet vand i 6-8 min. Lad dem dryppe tørre i et rent klæde.
  3. Kog æggene ca. 9 min., til de er let hårdkogte, pil og hak dem.
  4. Bland æggene med kapers, eddike, olie og det meste af kørvelen.
  5. Når aspargesene er tørre, vendes de med lidt ekstra olie og anrettes overhældt med æggedressingen og pyntes med kørvel.
  6. Servér med flutes.



Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.