Blommemarmelade med kanel og kardemomme

Dette er en rigtig efterårsmarmelade, der er god både på et stykke brød om morgenen og rullet ind i pandekager om eftermiddagen
Af
af Redaktion

1 kg blommer
½ dl vand
1 stang kanel
5 kardemommekapsler
1 stang vanilje
400 g rørsukker


Skyl, halver og udsten blommerne og skær dem i mindre stykker. Kog blommerne op med vand, kanel og kardemomme. Halver vaniljestangen, kom den ned til blommerne og lad dem koge under låg i 10 min. Tilsæt sukkeret og lad marmeladen koge i yderligere 2 min. uden låg. Kom marmeladen på skoldede glas og luk til.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Se flere opskrifter her...
Banan-citronmarmelade
Pandekager med flormelis
Boghvedeboller

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.