Opskrifter

Champignon a la créme

Torsdag, 20. marts 2014af Redaktion
I vores bestræbelser på at finde på nye ting glemmer vi helt de små, klassiske forretter, som passer både til en middag med øl eller vin.

Ingredienser til champignon a la créme

(4 pers.)

400 g champignon
15 g smør
2 dl madlavningsfløde el. piskefløde
Citronsaft
Salt og peber
4 tykke skiver brød

Fremgangsmåde til champignon a la créme

Rens svampene og skær dem i skiver. Svits dem på en pande i gyldent smør ved god varme, så de smider vandet. Tilsæt fløden og kog ind, til det tykner. Smag retten til med salt, peber og citronsaft. Servér svampene på ristet brød med salatblade.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Okseruller
Svampetærte med sellerisalat


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop