Opskrifter

Chilicreme

Søndag, 12. april 2009af Redaktion
En lækker kold, krydret sauce til sandwich, risretter, kylling og fisk

(4-6 pers.)

1 rød chili
½ rød snackpeber
1 fed hvidløg
50 g saltristede cashew- el. jordnødder
1 spsk. citronsaft
½ dl jordnødde- el. solsikkeolie
Salt


Flæk chilien og fjerne kerner og mellemvægge. Hak chili, peberfrugt og hvidløg i lidt mindre stykker. Kom dem i blender eller hurtighakker sammen med nødder og citronsaft. Lad maskinen køre, til det er finthakket. Tilsæt olie og kør, til det er cremet. Smag til med salt. Cremen kan holde sig 4-5 dage i køleskab.

Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Prøv også...
Agurkerelish
Ærtepesto
Sødstærke mandler
Rød salsa