Opskrifter

Frisk krabbepasta med strejf af Asien

Mandag, 31. januar 2011af Redaktion
Dejlig frisk pastaret

(4 pers.)

400 g linguini-pasta (italienske tynde fettucini)
3 spsk. olivenolie
6 forårsløg i tynde skiver
3 fed hvidløg, finthakket
½ rød chili i tynde skiver
1 bdt. frisk koriander
1 dåse kokosmælk
2 dl hønsebouillon
400 g krabbekød
200 g små dadeltomater el. cherrytomater
Salt og peber

Kog pastaen efter anvisning - hæld vandet fra. Lynsteg forårsløg og hvidløg og tilsæt chili og halvdelen af korianderen efter 3 min. Rør så rundt, kom kokosmælk og bouillon ved og lad det lige koge sammen i 3 min. Kom så halve tomater ved, krabbekødet og efter yderligere 2-3 min. pastaen. Smag til med salt og peber og pynt med resten af korianderen.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Dampende varm rejesuppe
Chop Chop
Pasta med grønkål og skaldyr




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop