Fuldkornsgrød med tørrede bær

Start dagen groft – det holder maven i form
Af
af Redaktion

Ingredienser til fuldkornsgrød med tørrede bær

(2 pers.)

60 g knækkede hvedekerner
1½ dl kogende vand
100 g bygflager
5 dl tranebærjuice
25 g tørrede tranebær
25 g tørrede blåbær
25 g mandelsplitter

Fremgangsmåde

Kom kernerne i en skål, hæld det kogende vand over og lad dem udbløde i 5 min. Kog bygflagerne op med juicen og tilsæt kornene med vand og bærrene. Lad grøden koge under omrøring, til den tykner, ca. 3-5 min. Tag grøden af varmen og server den drysset med mandelsplitter.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Frokostbrød med kerner
Pæremarmelade
Croque madame

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.