Opskrifter

Fyldte pastamuslinger

Fredag, 6. maj 2011af Redaktion
Skøn pastaret med tomat og mozzarella

(2 pers.)

12-14 store pastamuslinger
1 ds. hakkede tomater
Salt, peber
Evt. 1 fed hakket hvidløg
1 mozzarellaost
1 spsk. olivenolie
Basilikum

Kog pastaen efter anvisningen på posen. Hæld dem i sigte og skyl med koldt vand. Hæld tomaterne i et ildfast fad og krydr med salt og peber. Hæld væden fra osten og skær den i 12-14 stykker. Put et stykke ost i hver pastamusling og læg dem i tomatsaucen. Dryp lidt olivenolie på pastaen, så kanterne ikke bliver tørre. Sæt fadet i ovnen på midterrillen ved 200° ca. 15 min. Pynt med frisk basilikum.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

FLOT FORÅRSFARVET SKÅL

Lille sød skål fra Green Gate i grøn med hvide prikker i. Skålen kan købes for 89 kr. i Familie Journals Shop

Find flere opskrifter her...
Pasta med svampesauce
Grillet forårssalat
Pastasalat med ærter




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop