Gode nødder

De ikke bare smager godt, de er også sunde og en lækkerbisken til den lille sult, der ofte kommer snigende ud på eftermiddagen
Af
af Redaktion

50 g mandler
50 g usaltede cashewnødder
50 g paranødder
50 g hasselnødder
1 spsk. olie
1 tsk. salt
2 tsk. garam masala
½ tsk. cayennepeber
75 g tørrede tranebær

Bland nødderne og varm olien godt op i en pande. Rist nødderne i olien i et par min., tilsæt krydderierne og lad det hele riste i yderligere et par min., mens der vendes godt rundt i blandingen. Lad nødderne afkøle lidt på et stykke køkkenrulle og bland dem med tranebærrene.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Rodfrugtchips med paprika og aioli
Cajun popkorn
Sherrymarinerede valnødder




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.