Opskrifter

Grillet sommermad

Lørdag, 16. juli 2011af Redaktion
En rigtig lækker sommermad

(4 pers.)

4 store skiver groft landbrød
250 g taverna grillost el. halloumiost
2 spsk. olivenolie
1 lille rødløg
2 store tomater
1 fersken

Dressing
2 spsk. vineddike
3 spsk. olivenolie
1 spsk. (timian)honning
1 lille håndfuld snittet citronverbena el. citronmelisse
1 håndfuld små salatblade
Salt, chilipeber

Skær osten i ½ cm tykke skiver. Pensl brød og ost med olivenolie og steg på pande eller under grill ca. 1 min. på hver side ved god varme.
Skær løg og tomater i skiver. Flæk fersknen, tag stenen ud og skær den i tynde skiver.
Bland vineddike, olivenolie og honning og læg salatblade, ost, rødløg, tomater og fersken på brødene.
Dryp dressingen over og krydr med salt og chilipeber. Server, mens brød og ost er lunt.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

FLOT FRANSK SKÅL

Sød lille skål fra Green Gate i grøn med hvide prikker. Skålen kan købes for 89 kr. i Familie Journals Shop

Find flere opskrifter her...
Sprød aspargestærte
Jordbærsalat med avocado
Bruschetta med saltet torsk






Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop