Grønkålssalat med granatæble

Grønkålssalat er et perfekt supplement til tung mad - her får du opskriften på grønkålssalat med granatæblekerner fra Familie Journal.
Af
af Kristina Marckmann, Foto: Carina Krüger
Grønkålssalat med granatæble

(4 pers.)

Det skal du bruge til grønkålssalat

500 g grønkål
3 æbler
1 spsk. olivenolie
1 usprøjtet appelsin
50 g mandler
1 granatæble

Prøv også: Grønkålssalat med melon

Sådan laver du grønkålssalaten

Hak grønkålen fint, skær æblerne i små tern og bland dem med olie, revet appelsinskal og -saft.
Skold og smut mandlerne og lad dem tørre.
Bank godt på granatæblet og tag kernerne ud.
Anret grønkålssalaten på et fad, fordel granatæblekerner og mandler over og servér.

Prøv også: Mørksej med grønkål

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.