Opskrifter

Grønt i grønt med grillet kylling

Fredag, 26. juli 2013af Redaktion
En god salat med kylling og så et godt brød og en kølig flaske rosé. Kan man ønske sig mere?

Ingredienser til salat med grillet kylling

(4 pers.)

2 hele kyllingebryststykker med skind og ben
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
1 bakke vårsalat (feldsalat)
1 hjertesalat
1 håndfuld rucola
1 håndfuld frisésalatblade
1 bdt. radiser
½ blomkål
1 bdt. forårsløg
1-2 små sure sommeræbler

Dressing
2 spsk. olivenolie
1 spsk. æbleeddike
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. honning
Salt og peber


Tilbehør
Brød

Fremgangsmåde til salat med grillet kylling

Gnid kyllingestykkerne med olivenolie, salt og peber og steg dem i ovnen ved 210º i 20-25 min., til de netop er gennemstegte. Skyl og pluk alle bladene og slyng dem tørre enten i salatslynge eller i et viskestykke, som slynges udenfor, da der kommer ganske meget vand ud.

Rens radiser og blomkål og skær dem i tynde skiver.

Snit forårsløgene i skrå skiver. Udkern æblerne og skær dem i både. Vend løg, kål, radiser og æbler i den sammenrystede dressing, og lige inden servering vendes de mange grønne blade i. Pynt med udskårede stykker af kylling og server med brød og kølig rosé.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Koldthævet hvedebrød
Tunsalat med koriander og bagte tomater


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop