Server gulerødderne til kogt eller stegt kylling, kalvekød, torsk eller kammuslinger. Retten kan også serveres som selvstændig ret med groft brød eller kogte ris som tilbehør.
(4 pers.)
800 g gulerødder
4 løg
1 spsk. olie
2 spsk. dijonsennep
3 spsk. grov sennep
3 dl piskefløde
½ bundt frisk estragon
Salt og friskkværnet peber
Skræl gulerødderne og skær dem i mundrette stykker. Kog dem næsten møre i letsaltet vand og hæld vandet fra. Pil løgene og skær dem i tynde skiver. Steg løg og de to slags sennep i en gryde ved middel varme i 2 min. Tilsæt fløde og lad retten koge, til fløden er tyk og cremet.
Vend gulerødderne i sennepsfløden og lad retten småkoge i 4-5 min. Smag retten til med salt og peber. Hak estragon og vend den i retten lige før servering.
Madopskrift: Carsten Kyster
SMUKKE TALLERKENER
Dekorative keramiske tallerkener i flotte pastelfarver.
Den rillede tallerken fås i shoppen for 39 kr...
Find flere opskrifter her...
Pasta med mild ostesauce
Perlebygsalat med rodfrugter
Pasta med aubergine og tomat
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop