Opskrifter

Gulerødder i sennepsfløde med estragon

Søndag, 19. juni 2011af Redaktion
En skøn ret med inspiration fra det rustikke, franske landkøkken

Server gulerødderne til kogt eller stegt kylling, kalvekød, torsk eller kammuslinger. Retten kan også serveres som selvstændig ret med groft brød eller kogte ris som tilbehør.

(4 pers.)

800 g gulerødder
4 løg
1 spsk. olie
2 spsk. dijonsennep
3 spsk. grov sennep
3 dl piskefløde
½ bundt frisk estragon
Salt og friskkværnet peber

Skræl gulerødderne og skær dem i mundrette stykker. Kog dem næsten møre i letsaltet vand og hæld vandet fra. Pil løgene og skær dem i tynde skiver. Steg løg og de to slags sennep i en gryde ved middel varme i 2 min. Tilsæt fløde og lad retten koge, til fløden er tyk og cremet.
Vend gulerødderne i sennepsfløden og lad retten småkoge i 4-5 min. Smag retten til med salt og peber. Hak estragon og vend den i retten lige før servering.

Madopskrift: Carsten Kyster

SMUKKE TALLERKENER

Dekorative keramiske tallerkener i flotte pastelfarver.
Den rillede tallerken fås i shoppen for 39 kr...

Find flere opskrifter her...
Pasta med mild ostesauce
Perlebygsalat med rodfrugter
Pasta med aubergine og tomat







Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop