Opskrifter

Hane med porrer og asparges

Fredag, 4. maj 2012af Redaktion
En pragtfuld frokost, der fylder godt i maven

(4 pers.)

4 bornholmerhanebryster
50 g smør
1 bouillonterning
Smør
1-2 spsk. hakket persille
3 porrer
5 grønne asparges
Salt og peber
600 g nye, kogte kartofler
Bredbladet persille
Purløg

Brun hanebrysterne af og steg dem på panden i 20-25 min. Fjern hanebrysterne, læg en bouillonterning og en klat smør på panden, kog op ganske kort. Drys med persille, når saucen er kogt lidt ind. Skær porrerne i ringe og aspargesene i mindre stykker. Damp dem møre i lidt vand, smør, salt og peber. Skær hanebrysterne i skiver og server dem med de kogte kartofler, porrer, asparges og saucen. Pynt med persille og purløg.

Server evt. en Aalborg Dild Akvavit til.

Madopskrift: Pernod Ricard Denmark

EN NY KØKKENREVOLUTION

Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her

Find flere opskrifter her...
Speltbrød med sprød salat
Laks med fennikelsalat
Kyllingesalat med broccoli og sprøde rugbrødschips








Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop