Hummertårn

Der er ikke ofte at man får hummer, hvilket primært skyldes prisen, da hummer smager helt fantastisk. Denne forret med hummer vil få alles tænder til at løbe i vand
Af
af Redaktion

Ingredienser til hummertårn

(Forret, 6 pers.)

600 g hummerkød fra
store kogte sorte hummere
el. jomfruhummer
2 avocadoer
½ rød chili
2 tsk. thaifiskesovs
Revet skal af 1 citron
3 spsk. hakket koriander
1 spsk. neutral olie
Salt og peber
2 spsk. olie
Skaller fra hummerne
1 hakket stilk blegselleri
50 g hakket fennikel
½ hakket rød peberfrugt
1 hakket forårsløg
1 dl rucola
1 lille bdt. koriander
Lidt mynte
Citronsaft
Olie
Sennep, salt og peber

Fremgangsmåde til hummertårn

Brænd hummerskallerne i olien og si denne. Kom hakket blegselleri, fennikel, løg og peberfrugt i den varme olie og lad den køle af. Pil avocadoerne og blend med chili, fiskesovs, citronskal, koriander, olie, salt og peber. Læg hummer og avocadosalat i lag som et tårn (evt. i et rør). Top op med salatbladene vendt i olie, citron og sennepdressing. Pynt på tallerknerne med dyp af grønsagsolien langs kanten og server brød til.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.