Hvidløgssuppe

Cremet og mild i smagen
Af
af Redaktion

(4 pers.)
2 hele hvidløg
2 skalotteløg
1 spsk. smør
5 stilke persille
5 dl hønsebouillon
1 tsk. salt
Peber
1 dl fløde 9%
2 rødløg
1 spsk. mel
5 dl olie

Pil løg og hvidløg og skær dem i mindre stykker. Sauter løgene i smørret, uden at de tager farve, og tilsæt persillen. Hæld bouillonen ved, og lad suppen småsimre i 10 min. under låg. Blend suppen med en stavblender og tilsæt fløden. Giv suppen et opkog og smag til med salt og peber. Skær rødløgene i skiver og vend dem i melet. Varm olien op, til den syder om spidsen af en tandstik, og steg løgene, til de er gyldne og sprøde. Server suppen med de sprøde løg og et godt stykke brød.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter på supper...
Suppe med fjordrejer
Cremet gulerodssuppe
Agurke-ærtesuppe

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.