Opskrifter

Hvidvinsmarinerede sild

Tirsdag, 30. august 2011af Redaktion
En dejlig frokostret

(4 pers.)

4 udbenede sild
Groft majsmel el. rugmel
Salt
Peber
15 g smør til stegning

Hvidvinslage
1 grofthakket rødløg
1 gulerod
5 peberkorn
¼ citron i tynde skiver
2 dl tør hvidvin
1 spsk. vineddike
2-3 spsk. sukker
2 laurbærblade
1 fed hvidløg
i skiver
1 stilk timian

Lage:
Pil og hak rødløget groft. Skær guleroden i tynde skiver. Kog lagen sammen 10 min. under låg og hold den varm.
Giv sildene salt og peber og vend dem i majsmel. Steg dem på panden i smør 3-4 min. på hver side. Læg sildene i et fad og hæld den varme lage over. Sæt dem i køleskab og lad dem trække i lagen et døgns tid. Pynt med dild og server sildene med groft rugbrød.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Mere mad med vin...


Artiskokker med vin-
marinade


Coq au vin på kyl-
lingefilet


Vaniljetoppe med
rødvinspærer











DAMP DINE RÅVARER

Den lille dampboks fra Lékué er fremstillet i 100% silikone og tåler opvaksemaskine. Boksen kan købes i shoppen til 249 kr.

Find mere mad med promiller i her...

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop