Opskrifter

Hvilken snaps skal vi drikke?

Mandag, 2. april 2012 Mandag d. 2. april 2012 - af: Pernod Ricard DenmarkMandag d. 2. april 2012 - af: Pernod Ricard Denmark
Find den helt rigtige snaps til julefrokosten.

Hvilken snaps skal vi vælge?

Snapse er, ligesom vin, med til at fremhæve og understrege smagen i maden, så det er ikke ligegyldigt, hvilken snaps-, du byder-, til hvad.
Her får du fire bud på snapse, der passer til julefrokosten.

Aalborg Jubilæums Akvavit
En fyldig, blød og imødekommende luksusakvavit baseret på krondild og koriander med
en elegant finish af amerikansk hvideg. Især velegnet til fisk og fjerkræ.

Aalborg Nordguld Akvavit
Verdens eneste akvavit destilleret på rav og desuden lagret på spanske sherryfade. En udsøgt luksusakvavit til især det klassiske danske frokostkøkken.

Aalborg Dild Akvavit
En let og elegant akvavit med noter af frisk grøn dild og en anelse citron, hvilket gør den yderst velegnet sammen med fisk og skaldyr.

Lav din egen snaps, her får du opskriften på hybensnaps

Aalborg Porse Snaps
Fremstillet af frisk, dansk porse og desuden krydret med rosmarin, sherry og eg. god til ost eller som ingrediens i en bitter chokoladedessert.

Prøv også: Lav din egen kryddersnaps