Opskrifter

Karsesalat med laks og rygeostcreme

Tirsdag, 10. august 2010af Redaktion
En dejlig sommeret med karse og radiser

1 agurk
½ dl eddike
1 spsk. sukker
1 tsk. salt
100 g rygeost
1 spsk. cremefraiche
½ tsk. salt
1 knsp. peber
1 bdt. radiser
2 dl brøndkarse
1 dl karse
150 g røget laks i skiver

Halver agurken, fjern kernerne og skær den ene halvdel i små tern. Pisk en marinade af eddike, sukker og salt og lad agurketernene marinere i eddikelagen i 15 min. Rør rygeosten med cremefraiche, salt og peber, smør det på lakseskiverne og rul dem sammen. Skær resten af agurken og radiserne i skiver og bland dem med brøndkarse, karse og marinerede agurketern. Anret salaten på portionstallerkner eller på et stort fad og læg lakserullerne over. Drys med friskkværnet peber og server.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere retter her...
Italiensk madbrød
Rejesalat med mimoseæg
Græsk salat med skinkespid