Kartoffelmad med rygeost og tomat

Dejlig frokostret med masser af smag
Af
af Redaktion

(1 pers.)

2 små, faste, kogte, kolde kartofler
1 tyk skive rugbrød
2 spsk. rygeost fra Fyn (gerne den lidt federe af dem)
1 frilandstomat

Skær kartoflerne i skiver. Læg dem på friskskåret rugbrød (jeg bruger ikke smør, men vil hellere have en federe rygeost, men det er jo en smagssag). Læg rygeosten på maden og pynt med skiver af tomat. Drik en kold øl og måske en lille snaps til.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Prøv mere med kartofler...
Kartofler med laks, muslinger og mormordressing
Kartoffelmos med pocheret æg og torsk
Kartofler med tomatpesto, bønner og oliven
Kartoffelmos med whisky og valnødder

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.