Opskrifter

Koriander-citronsild

Tirsdag, 24. april 2012af Redaktion
Syrlige sild til frokost

4 gammeldags modnede, marinerede sildefileter
1 rødløg
1 gulerod
4 gammeldags modnede sildefileter
2 dl æbleeddike
1 dl vand
150 g sukker
2 spsk. korianderfrø
8 peberkorn
1 usprøjtet citron


Pil løget og hak det groft. Skræl guleroden og skær den i tynde skiver. Kog løg, gulerod, æbleeddike, vand, sukker, koriander og peber op. Lad lagen køle af. Riv skallen af citronen og kom den i lagen. Skær citronkødet i tynde både. Bland den kolde lage med sild og citron og kom blandingen i et glas. Sildene skal trække koldt mindst 1 døgn og bliver endnu bedre efter 3-4 dage.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

SMARTE SYLTEGLAS

Smarte, klassiske sylteglas med tætsiddende røde låg. Glasene kan også bruges til almindelig opbevaring.
6 stk. koster 100 kr., og kan købes i shoppen

Find flere opskrifter her...
Fiskegelerand
Tre små nemme retter med sild
Rejespid

Find en masse mad- og håndarbejdsopskrifter med syrlige citrusfrugter her






Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop