Opskrifter

Laks med fennikelsalat

Lørdag, 7. april 2012af Redaktion
Et lækkert bud på en nem forret til gæstemiddagen

(4 pers.)

4-8 skiver røget laks eller ørred
1 fennikel
½ bundt dild
1 usprøjtet citron
Lidt olie
Salt og peber

Tilbehør
Flutes og citron

TIP

Skal der serveres vin til retten - så prøv:
Sauvignon Blanc

Høvl fenniklen på et råkostjern eller med en kartoffelskræller. Vend flagerne med hakket dild og smag til med salt, peber, lidt olie og citronskal og saft. Læg 1-2 skiver laks på hver tallerken og læg en lille bunke fennikelsalat på hver lakseanretning. Server med flutes og citron.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

ER DU TIL MORMORMAD?

Vi er mange, der elsker mormormad. Derfor har vi på Familie Journal udgivet det skønne madmagasin, Mad fra mormors køkken - det kan fås for 49,95 kr., der hvor du normalt køber bladet.

Server eventuelt forretten med...
Roastbeef med peberrodsknas til hovedret
Fersken-puffere til dessert

Se også...
Tærter til hverdag og fest







Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop