Røget laks med sprød fennikelsalat og flutes
Denne fennikelsalat med røget laks eller ørred er et lækkert bud på en nem forret til gæstemiddagen.
 Af 
af Helle Brønnum Carlsen

Foto: Carina Krüger
Annonce
10 min
4 personer
Røget laks med fennikelsalat
4-8 skiver røget laks eller ørred
1 fennikel
½ bundt dild
 1 usprøjtet citron
Lidt olie
 Salt og peber
Tilbehør
Flutes og citron
Fremgangsmåde
Skal der serveres vin til retten - så prøv: Sauvignon Blanc
- Høvl fenniklen på et råkostjern eller med en kartoffelskræller.
- Vend flagerne med hakket dild og smag til med salt, peber, lidt olie og citronskal og saft.
- Læg 1-2 skiver laks på hver tallerken og læg en lille bunke fennikelsalat på hver lakseanretning.
- Server med flutes og citron.

Sund mad
Sund svinemørbrad med rosenkål og fennikel

Hovedretter
Kartoffel-pandekager med hytteost og røget laks
Annonce






