Røget laks med sprød fennikelsalat og flutes

Denne fennikelsalat med røget laks eller ørred er et lækkert bud på en nem forret til gæstemiddagen.
Af
af Helle Brønnum Carlsen
Røget laks med sprød fennikelsalat og flutes
10 min
4 personer
Røget laks med fennikelsalat
4-8 skiver røget laks eller ørred
1 fennikel
½ bundt dild
1 usprøjtet citron
Lidt olie
Salt og peber
Tilbehør
Flutes og citron

Fremgangsmåde

Skal der serveres vin til retten - så prøv: Sauvignon Blanc

  1. Høvl fenniklen på et råkostjern eller med en kartoffelskræller.
  2. Vend flagerne med hakket dild og smag til med salt, peber, lidt olie og citronskal og saft.
  3. Læg 1-2 skiver laks på hver tallerken og læg en lille bunke fennikelsalat på hver lakseanretning.
  4. Server med flutes og citron.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.