Opskrifter

Laksecarpaccio

Mandag, 17. maj 2010af Redaktion
God frokostret med laksefilet

( 4 pers.)

350-400 g laksefilet uden skind
2 spsk. presset citronsaft
4 spsk. jomfruolivenolie
Salt, kværnet peber
Snittet purløg
Salatblade
Flagesalt

Frys laksen 2 døgn.
Skær laksen i tynde skiver på tværs og fordel dem på 4 tallerkner. Bland citronsaft og olivenolie med lidt salt og hæld det over. Lad det stå i 5 min. Kværn peber over og drys med purløg og flagesalt.
Laksen er nemmest at skære tyndt, når den er halvfrosset.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Spis sammen med solsikkebrød.


Prøv flere lækre fiskeretter...
Laksesalat med ris, avocado og druer
Lakseruller med citroncreme
Salat med tun og rabarber


Se mange lækre retter til pinse her.