Opskrifter

Marinerede peberfrugter

Lørdag, 1. juni 2013af Redaktion
Lækkert tilbehør til kødet

Ingredienser til marinerede peberfrugter

(4 pers.)

4 store peber-frugter i forskellige farver

Marinade
1 dl ekstra jomfruolie
1 spsk. vineddike
1 spsk. balsamico
1 fed hvidløg
Salt og peber

Pynt
1 lille løg

Tilbehør
Brød

Fremgangsmåde

Flæk peberfrugterne og fjern kernerne. Læg dem på en plade med bagepapir og sæt dem i en 225° varm ovn 15-18 min., til skindet begynder at løsne sig og bliver mørkt i kanten. Læg dem i en plastpose, til de er kolde. Pil skindet af og skær dem i strimler. Læg dem på et fad. Pisk marinaden sammen og hæld den over. Lad dem trække mindst 1 time. Hak løget og drys det over.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Vitello tonnato - kalv med tunsauce
Farserede peberfrugter


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop