Opskrifter

Minipizzaer med kantareller

Lørdag, 15. oktober 2011af Redaktion
Kan serveres som en fin lille forret

1 rulle færdig pizzadej

Fyld
1 courgette (350 g)
½ tsk. salt
1 spsk. olivenolie

Topping
200 g rensede kantareller
20 g smør
½ tsk. salt
50 g fetaost
Frisk timian
Kværnet peber

Fold dejen ud og udstik den i små pizzaer, ca. 8 cm. Skær courgetten i meget tynde skiver og bland dem med salt og olivenolie. Læg dem tæt på pizzaerne og bag dem midt i ovnen ved 225° 7-8 min. Svits kantarellerne sprøde på en stegepande i smør og giv dem lidt salt. Læg kantarellerne i en top på pizzaerne. Smuldr fetaosten over og afslut med timianblade og kværnet peber.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

DAMP DINE RÅVARER

Den lille dampboks fra Lékué er fremstillet i 100% silikone og tåler opvaksemaskine. Boksen kan købes i shoppen for 249 kr.

Find flere opskrifter her...
Krydret tostados
Blinis med fjordrejer
Nemme frokostpizzaer






Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop