Minitarteletter med avocado og rogn/rejer

Til en nytårsaperitif inden middagen eller til dem, der hellere vil have noget salt end sødt til midnatschampagnen
Af
af Redaktion

(12 stk.)

1 pakke minikrustader (Kvickly)
Avocado
1 spsk. citronsaft
1 spsk. cremefraiche 18%
Chili
Ørredrogn
Store rejer

Mos avocadokødet fint med en gaffel. Tilsæt straks citronsaft og cremefraiche og rør det sammen. Smag til med tørret chili og salt. Læg 1 tsk. avocadomos i hver krustade og pynt med ørredrogn, rejer og dild.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Tapastallerken
Rød pesto med gedeost & rucola med artiskok
Velkomstdrink med skorper



Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.