Ingredienser til morgengrød
(2 pers.)
60 g rugflager
1½ dl kogende vand
60 g rabarber
5 dl æblejuice
100 g havregryn
Friske jordbær
Fremgangsmåde
Kom rugflagerne i en skål, hæld det kogende vand over og lad dem udbløde i 5 min. Vask rabarberne, skær dem i tynde skiver og giv dem et opkog med juicen. Tilsæt havregryn og rugflager med vand og lad grøden småkoge under omrøring 3-5 min., til den tykner. Tag grøden af varmen og servér med friske bær på toppen.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Fuldkornsgrød med tørrede bær
Yoghurt med tranebær og fuldkorn
Byd på en lækker brunch
Byd på brunch




Kartoffelkager med røget laks og estragoncreme
Et anderledes indslag til en brunch
Find opskriften her...


Pandekager med frugtkompot
Super både som dessert og til en festlig brunch.
Find opskriften her...


Spansk kartoffelrøræg med serranoskinke og tomatsalsa
En super start på dagen.
Find opskriften her...






Fillotærter med artiskok, feta og oliven
Super til en anderledes og fyldig brunch
Find opskriften her...


Rabarbervanilje-creme med myslicrunch
God ret til en festlig brunch eller som lækker dessert.
Find opskriften her...


Boghvedeboller
Med bollerne her som en del af morgenmaden, så er grundstenen til en god og produktiv dag lagt.
Find opskriften her...






Bagte blommer og æbler med sukkerslyng
Noget sødt til en dejlig brunch
Find opskriften her...


Lammepølser til brunch
Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af morgenmaden i weekenden, er lammepølserne et godt sted at starte.
Find opskriften her...



