Opskrifter

Nøddecrumble

Lørdag, 7. januar 2012af Redaktion
Blandingen her er super som topping på is, yoghurt eller sammen med henkogt frugt eller bagte æbler og en lille klat flødeskum

75 g hasselnødder
75 g macadamianødder
100 g mandler
50 g hakkede, tørrede bær (f.eks. tranebær, jordbær el. blåbær)
200 g tvebakker
1 spsk. smør
2 spsk. rørsukker
1 tsk. kanel
1 tsk. allehånde

Hak nødder og mandler groft og rist dem på en tør pande, til de begynder at tage lidt farve. Knus tvebakkerne og rist dem på en pande sammen med smør, sukker og krydderier, til smør og sukker er borte. Bland nødder, bær og tvebakkeblandingen og fyld den på glas, når den er helt kold.

Madopskrift: Kristina Marckmann

FESTLIGE KAGER OG DESSERTER

Med Decomax kan du sprøjte lagkager op, lave macaroons og dekorere cupcakes uden brug af sprøjtepose.
Køb pennen i shoppen for 199 kr.

Find flere opskrifter her...
Saltbagte korn
Æblesmør med vanilje
Yoghurt med kompot










Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop