Nøddefrikadeller med pesto

Nemme godbidder til studenterne
Af
af Redaktion

(Ca. 30 små frikadeller)

50 g hasselnøddekerner
500 g hakket kalv- og flæskekød
1 tsk. salt
½ dl hvedemel
Ca. 2 dl mælk
1 æg
Groftkværnet peber
Smør eller olie til stegning

Pesto
15 cherrytomater
30 mellemtykke skiver agurk

Hak nødderne ret fint. Rør kødet sejt med saltet. Tilsæt nødder og resten af ingredienserne og rør farsen godt. Form farsen med teske til små frikadeller og steg dem på panden i 6-7 min.
Frikadellerne kan fryses og lunes i ovnen.
Servering: Skær agurk i skiver og giv dem en klat pesto. Stik dem på tynde træspid sammen med frikadeller og halve tomater.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

SMUKKE TALLERKENER

Dekorative keramiske tallerkener i flotte pastelfarver.
Den rillede tallerken fås i shoppen for 39 kr... (link fjernet)

Find flere opskrifter her...
Appelsin-ananassmoothie
Græskarboller med avocadosmør
Samosas







Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.