Persillesuppe med jomfruhummere

Mums! En superlækker suppe
Af
af Redaktion

(4 pers.)

16 kogte jomfruhummerhaler
1½ liter hønsebouillon
2 dl piskefløde
2 små bdt. persille
Salt og peber

Tilbehør
Brød

Kog bouillonen ind til det halve, tilsæt fløden. Blend persillen i lidt af suppen og kom det i suppen. Smag til med salt og peber og kom jomfruhummerhalerne i. Giv brød til.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Jomfruhummere...


Kartoffelmad med
Læsøhummer

Jomfruhummer-ris-
otto

Jomfruhummer med
brombær, svampe
og kålpuré

Grillede jomfruhum-
mere med pesto

Hummertårn














Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.