Purløgsmayonnaise med vagtelæg

En lille delikatesse
Af
af Redaktion

(6 pers.)

½ bundt purløg
1½ dl neutral olie
2 pasteuriserede æggeblommer
Lidt salt
Lidt citronsaft
12 vagtelæg

Blend purløg med olien, til den er lysegrøn. Pisk æggeblommerne seje med lidt salt og lidt citronsaft. Pisk den neutrale olie dråbevis i, til mayonnaisen tykner. Fortsæt i en ganske tynd stråle. Hold mayonnaisen kold, til den skal serveres. Kog vagtelæggene i 3-4 min.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Mere dyppelse...


Tomatdyppelse

Aioli

Rød mojo

Pesto

Bagt tomatsalsa












Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.