Opskrifter

Rabarbersaft

Tirsdag, 2. juli 2013af Redaktion
Stil tørsten med rabarbersaft på en skøn sommerdag. Det smager skønt under solens stråler og vil sikkert blive et hit i hele familien.

Ingredienser til rabarbersaft

600 g rabarberstilke
¾ l vand
Ca. 300 g sukker
1 vaniljestang el. 1 tsk. friskrevet ingefær


Fremgangsmåde til rabarbersaft

Snit rabarberne fint og kom dem i en gryde med vand, sukker og en flækket vaniljestang eller friskrevet ingefær. Kog det svagt 10-15 min. under låg. Hæld blandingen i en sigte med et klæde og lad saften dryppe af en times tid. Drik saften evt. let fortyndet og med isterninger eller hæld den i form og frys dem til saftevandsis.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Blommesaft
Jordbærsmoothie med jordbærsalsa


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop