Opskrifter

Rejer på grillen

Torsdag, 1. maj 2014af Helle Brønnum Carlsen, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
En lille lækkerbidsken til grillen

Opskrift på rejer på grillen

(4 pers.)

16 store grønlandsrejer med skal
1 spsk. olivenolie
Groft salt
½ usprøjtet citron
1 tsk. rosa peberkorn
100 g spinatblade
100 g radicchio
100 g hjertesalat
4 træspid
2 spsk. pesto
1 bdt. purløg


Tilbehør
Flutes

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)

Fremgangsmåde

Sæt 4 rejer på hver spid. Rør olie, salt, knust rosa peber og citronsaft og skal sammen. Tænd for grillen eller en grillpande. Skyl og afdryp salaterne. Vend dem med halvdelen af dressingen og smør resten på rejerne. Grill rejerne 2 min. på hver side. Dryp lidt pesto på toppen af rejerne og klip masser af purløg over salaten, der anrettes på fad med de grillede spid øverst.