Risotto med blandede svampe

Risottoen er god børnemad, da de fleste børn er vilde med ris
Af
af Redaktion

300 g blandede svampe
1 hakket skalotteløg
100 g risottoris
2 spsk. olivenolie
1 tsk. citronsaft
½ dl hvidvin
4 dl bouillon
50 g revet parmesan
Salt og peber

Rens svampene og skær dem i mundrette stykker. Sauter løg, svampe og ris i olien, uden at de tager farve. Tilsæt hvidvin og lad risen opsuge væden. Tilsæt bouillonen lidt ad gangen, til det hele er brugt. Vend parmesanen i, smag til med salt og peber og server.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Se flere opskrifter her...
Risotto med svampe, rejer og krydderurter
Risotto med laks og bønner
Risotto med jordskokker og kylling

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.