Rød mojo

Middelstærk sauce til saltkartofler, fisk og grillmad
Af
af Redaktion

Man kan ikke holde ferie på De Kanariske Øer uden at få serveret mojo, der findes i både en rød og grøn udgave. Den spises med saltkartofler og ofte til fisk. Dette er en middelstærk udgave, som også går godt sammen med grillmad. Den kan holde sig i køleskabet 4-5 dage.

1 rød chili
1 rød peber, så glat som muligt, da den skal skrælles
2 fed hvidløg
½ dl olivenolie
2 spsk. rød vin-eddike
1 tyk skive tørt, hvidt brød
¼ tsk. chiliflager
Salt

Flæk chilien, fjern kerner og mellemvægge. Skræl peberen tyndt med en kartoffelskræller, fjern kernerne og skær den i mindre stykker. Pil hvidløgene. Kom alle ingredienserne i en
blender eller hurtighakker og kør saucen glat.
Smag til med salt og evt. chiliflager.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Mere koldt og krydret til sommermaden...


Sprød mozzarella

Aioli

Bagt tomatsalsa

Avocado mojo
med ingefær











Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.