Opskrifter

Skinkekokotte med spinatsalat

Fredag, 6. marts 2009af Redaktion
(3 pers.)25 min.150 g champignoner1 løg1 spsk. smør100 g lufttørret skinke2 dl cremefraiche3 æg1 bdt. radiser1 bdt. forårsløg2 æbler150 g spæd spinat1

(3 pers.)
25 min.

150 g champignoner
1 løg
1 spsk. smør
100 g lufttørret skinke
2 dl cremefraiche
3 æg
1 bdt. radiser
1 bdt. forårsløg
2 æbler
150 g spæd spinat
1 spsk. limesaft
1 tsk. ahornsirup
2 spsk. koldpresset rapsolie
1 knsp. peber

Hak champignoner og løg og svits dem i smørret. Skær skinken i mundrette stykker og vend i. Fordel blandingen i 3 kokotter (ovnfaste portionsskåle) og læg cremefraichen over. Slå et æg ud i hver skål og bag dem i ovnen ved 200° i 10-15 min., til ægget har sat sig. Rens radiser og forårsløg og skær dem i skiver og æblerne i tern. Bland radiser, forårsløg og æbler med spinat. Rør limesaften med sirup, olie og peber og hæld den over salaten. Server kokotterne med salaten og ristede rugbrødsskiver.

Madopskrift: Kristina Miechels

Prøv også...
Meloncarpaccio med skinke
Salat fra Alsace
Riskugler med ost og skinke