Opskrifter
Smørepålæg med nødder
Lørdag, 30. januar 2010af Redaktion
Morgenmums der hitter hos børnene
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/15fa996ed1624b40b190226153eef921.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
150 g hasselnødder
100 g nougat
2 spsk. akaciehonning
50 g mørk chokolade
1 tsk. vaniljesukker
Rist hasselnødderne i ovnen ved 200° i 7 min. Læg nøddekernerne i et rent og tørt viskestykke og gnid skallerne af kernerne. Mal kernerne til mel i en blender eller i en rengjort kaffemølle. Smelt nougat, akaciehonning og chokolade ved svag varme under omrøring, til massen er jævn og ensartet. Bland de malede nødder med vanilje i nougatblandingen. Hæld smørepålægget på glas og opbevar glasset på køl.
Opskrift: Kristina Marckmann
Prøv også...
Havregrød
Gode madpakkeboller
Kiwismoothie