Sprøde ostepakker med skinke

(4 pers.)2 plader fillodej150 g fast mild ost (svenbo, gouda el. emmentaler)100 g parmaskinke2 dl olie til stegningTø dejrullen op og tag 2 blade fra.
Af
af Redaktion

(4 pers.)

2 plader fillodej
150 g fast mild ost (svenbo, gouda el. emmentaler)
100 g parmaskinke
2 dl olie til stegning


Tø dejrullen op og tag 2 blade fra. Læg dem under et fugtigt viskestykke og læg resten tilbage i fryseren. Skær hvert ark fillodej i 4 firkanter. Skær osten i 8 stykker og rul hvert stykke ind i parmaskinke. Læg dem på midten af hver plade fi llodej og rul dem sammen til en pakke. Varm olien på en stegepande og steg pakkerne gyldenbrune. Spis dem nylavede og sprøde.

Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.