Susannes rødkål

Min bedste opskrift er denne gang fra Susanne Jensen fra Fredericia. Susanne har delt sin gode opskrift på rødkål og den skal I selvfølgelig ikke snydes for herinde.
Af
af opskrift: Susanne R. Jensen. Foto: Carina Krüger
rødkål med appelsin

Det skal du bruge til Susannes rødkål:

1 rødkålshoved 240 g sukker 3 dl eddike 2 usprøjtede appelsiner 3-4 kanelstænger Prøv også: Karamelliseret rødkål

Sådan laver du Susannes rødkål

Skær rødkålen i strimler og giv sukker og eddike et opkog. Pres saften af appelsinerne og kom saft og appelsinskaller i lagen sammen med kanelstængerne. Lad det hele koge op. Tilsæt rødkålen og lad den småsimre under låg, til den er mør (ca.1 time). Prøv også: Min bedste opskrift: Marias vaniljekranse

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.